Soletek 6,56 kWp aurinkovoimala

5.790,00

Soletek-aurinkovoimala 6,56 kWp on erinomainen valinta kodin, mökin tai muun kiinteistön sähköntuotantoon. Aurinkovoimala sisältää 16 kpl laadukkaita aurinkopaneeleja ja 6 kW 3-vaiheinvertterin sekä kattavan asennuspaketin kattotyypin mukaan.
Poista
Tuotetunnus (SKU): Soletek 6,56 kWp aurinkovoimala Osasto: Avainsana tuotteelle
Kuvaus

Kuvaus

Ota ilmainen aurinkoenergia tarjoaa talteen Soletek 6,56 kWp aurinkovoimallalla. Tarkasti valitut, laadukkaat komponentit takaavat, että voit nauttia huoletta luotettavasta Soletek-kovoimalasta, joka tuottaa sinulle säästöä vuosivuodelta.

Soletek-aurinkovoimalan perustana toimii yhden maailman TOP5 suuritehoisten aurinkopaneelien valmistajan 16 kpl Hanersun 410 W MONO Halfcut aurinkopaneelit, jotka on varustettu PERC-teknologialla, joka parantaa paneelin hyötysuhdetta sekä pienellä säteilyteholla erittäin kuumissa olosuhteissa.

Aurinkovoimala sisältää markkinoiden johtavan invertterivalmistaja Growattin MOD6000TL3-X 3-vaiheinvertterin, jonka aurinkosähköasennusliikkeet rankkaivat parhaiten arvostetuksi brändiksi Skandinaviassa (EUPD Research 2022). Luotettava ja tehokkaasti Growatt-invertteri tasaa virtapiikit ja ohjaa, että sähkö siirtyy turvallisesti ja saapuva verkkoon. Etäseurannan ja -valvonnan avulla voit päästä puhtaan ja ekologisen aurinkoenergian talottoa missä tahansa oletkin.

6,56 kWp aurinkovoimala on suunniteltu pitkäikäiseksi ja lähes huoltovapaaksi kestämään pohjoisen olosuhteiden vaatimukset. Parhaan sähköntuoton takaa aurinkopaneelien päälle kertyvät lehdet ja oksat on syytä poistaa. Kiinnitystarvikkeissa ja muissa komponenteissa on huomioitu korroosiokestävyys sekä lumikuorman taakankestävyys. Soletek-aurinkovoimala on sitten niin kotiin tai kiinteistöön takuuvalinta, joka antaa sinulle suomalaisen maksimaalisen hyödyn aurinkoenergiasta.

Soletek-aurinkovoimalan aurinkopaneelit kiinnitetään säänkestävillä, mustaksi pulverimaalatuilla Finnbear Solar -kattokiinnikkeillä ja huippulaatuisilla saksalaisilla SL Rack™ paneelikiinnikkeillä. Kaikki kiinnikkeet ovat suunniteltu erityisesti kestämään pohjoisen ankarat olosuhteita ja lumikuormat, ne ovat myös mukavat asentaa.

Muista hyödyntää kotiusvähennys ja säästä summa asennustyöstä kotitalousvähennyksenä. Huomiot, että sähkötyöt saa vain sähköasennusluvallinen asentaja. Ota yhteyttä paikalliseen sähköasentajaasi ja sovi voimalan asennus. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä vuonna 2023 3500 €:lla, josta saiyskelpoista 60 %:lla.

Luotettavan Soletek-aurinkovoimalan kestävyyden ja sähköntuoton takaa järjestelmän komponenteilla on kattavat takuut, jotta voit huoletta nauttia sen hyödystä riittävästi.

Tuotetakuu:

  • Aurinkopaneelit: 12 vuotta, 25 vuotta 80%:n lineaarinen tuottotakuu
  • Kattokiinnikkeet: 10 vuotta
  • Invertteri: 10 vuotta

Soletek-aurinkovoimala sisältää:

  • 16 kpl Hanersun 410 W MONO Halfcut aurinkopaneeli
  • Growatt MOD6000TL3-X 3-vaiheinvertteri, sis. MC-liittimet
  • Vahvat SL Rack™ ja Finnbear Solar säänkestävät kattokiinnikkeet max. kaksien riviin asennusta varten
  • 50 m Aurinkosähkökaapeli DC 6 mm²
  • AC turvakytkin
  • Lakisääteinen varoitustarra

Aurinkopaneelit pakataan voimalan pystyyn kuljetusvaurioiden ehkäisemiseksi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valitse kiinnike katon mukaan

huopakate, peltikate/tiilijäljitelmä, saumapelti classic, saumapelti konesauma, tiilikate

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.